Kies uw taal:

Adresgegevens

Cluez Language & Translation
Postbus 174
3340 AD Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
T +31.(0)78.6290124

Notaris-tolk.nl
Postbus 174
3340 AD Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
T +31.(0)78.6290124

Vertaalquiz

De politicus sprak twee solide uren...
Is een goede vertaling van:
The politician talked for two solid hours...
goedfout

Copyright

Alle op de site afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto's, illustraties en grafisch materiaal zijn in eigendom van Cluez en worden beschermd door auteursrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

De eigendomsrechten gaan op geen copy watches for sale enkele manier over op gebruikers die toegang krijgen tot de site. De inhoud van de site mag slechts worden gebruikt voor niet-commerciële privé-doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van Cluez.

De meeste rechthebbenden staan professioneel  fake rolex uk sale gebruik door bedrijven en/of instellingen niet toe. Als deze regel toch wordt overtreden, zijn de eventuele juridische gevolgen niet voor Cluez maar voor het/de desbetreffende individu(en).

Voor aanvragen en/of verdere informatie m.b.t. het copyrightbeleid, kan contact worden opgenomen via ons contactformulier.

audemars piguet replica watches