Kies uw taal:

Adresgegevens

Cluez Language & Translation
Postbus 174
3340 AD Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
T +31.(0)78.6290124

Notaris-tolk.nl
Postbus 174
3340 AD Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
T +31.(0)78.6290124

Vertaalquiz

De politicus sprak twee solide uren...
Is een goede vertaling van:
The politician talked for two solid hours...
goedfout

Goede doelen

Liliane Fonds

Van 2001 tot en met 2005 was het Liliane Fonds de gekozen liefdadigheidsinstelling. Dit fonds geeft kleinschalige, plaatselijke en persoonsgebonden ondersteuning aan gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden. Zo levert het een eenvoudige maar wezenlijke bijdrage aan het dagelijks bestaan van ontzettend veel kinderen en hun gezinnen.
 
 
Stichting Lezen & Schrijven

Van 2006 tot en met 2009 was de Stichting Lezen en Schrijven het gekozen goede doel, dat in 2004 is opgericht op initiatief van H.K.H. Prinses Laurentien der Nederlanden. De doelstellingen van de stichting zijn:
  • aandacht vestigen op 1,5 miljoen Nederlanders die niet volwaardig aan de huidige samenleving kunnen deelnemen omdat zij problemen hebben met lezen en schrijven;
  • dit probleem bespreekbaar maken; en
  • bijdragen aan oplossingen voor dit probleem.
Cluez doet de donaties specifiek ten behoeve van het project Taalkracht voor bedrijven, om laaggeletterdheid bij bedrijven te verminderen.graham replica watches
 
Na een korte onderbreking in 2010, is deze stichting sinds 2011 weer het gekozen goede doel.
 
 
Rolex Replica Voorkeur van cliënten in 2010
 
In december 2010 konden relaties van Cluez op het goede doel van hun keuze stemmen. Het volgende diagram geeft de uitslag van de stemming weer:
Zodra de accountant de jaarrekening had afgerond, heeft Cluez een percentage van de winst overgemaakt aan SOS Kinderdorpen - Een liefdevol thuis voor ieder kind.
 
 
TNS-NIPO
 
Vertaalbureau Cluez werkt al enkele jaren mee aan onderzoeken van opiniepeiler TNS-NIPO over uiteenlopende, zakelijke onderwerpen. Op verzoek van Cluez doneert TNS-NIPO de waarde van de toegekende punten aan de Nederlandse Hartstichting.
chopard replica watches